Tarifes

Si demana les receptes en PDF o XML

Vosté es descarregarà de la Finestreta Única l’arxiu informàtic (PDF/XML) amb les receptes sol·licitades.

PDF– Podrà imprimir-les a la seua casa, en la seua consulta o en la impremta que vosté decidisca (la que li haja treballat sempre, la que tinga prop del seu domicili, la que li faça millor preu…) però ASSEGURANT-SE QUE LA IMPREMTA ESBORRA l’arxiu de les receptes.

XML– Fitxer electrònic per a ser tractat per una aplicació Informàtica.

El preu per cada 100 receptes en format PDF/XML és de 1,21 Euros (IVA incl.)

L’import de la comanda serà carregat en el seu compte en el moment d’efectuar la comanda.

Si demana les receptes en PAPER

Si demana les receptes impreses en paper, haurà de recollir-les en persona en la seu del Col·legi a Alacant.

El preu d’un bloc de 100 receptes JA IMPRESES és de 5,69 Euros (IVA incl.). És el cost estricte del *CVE que emet el Consell General i el preu de la impremta conveniada amb el COMA.

L’import de la comanda serà carregat en el seu compte en el moment d’efectuar la comanda.

Si no pot recollir les receptes EN PERSONA, podem manar-les per missatgeria amb cost addicional a la direcció que ens indique.

El preu de la missatgeria és de 10 Euros (d’1 a 4 talonaris) i 15 Euros (de 5 a 40 talonaris) – més quantitats, consultar-. Aquest servei podrà triar entre abonar-lo a ports deguts o que li siga carregat en el seu compte.

Recorde que:  Si no pot recollir en persona les seues receptes en paper en la seu col·legial o no vol pagar la missatgeria, demanar les receptes en PDF pot ser l’opció més interessant per a vosté.

En el següent enllaç pot sol·licitar la descàrrega d’un programa gratuït per a prescriure receptes utilitzant el format XML, que li permetrà imprimir les mateixes en format PDF o paper: http://www.plataformadereceta.es

¿Qué quieres encontrar?