La Col·legiació a Espanya és obligatòria per a l’exercici de la professió mèdica.

La inscripció en el Col·legi de Metges d’Alacant és obligatòria per a tots els metges que exercisquen la seua activitat principal, pública o privada, a la província d’Alacant.

Per a col·legiar-se podràs fer-ho de manera presencial, presentant tota la documentació requerida. El tràmit té una duració aproximada de 30 minuts i és necessari demanar cita prèvia en el 965 261 011.

El tràmit es completarà una vegada que la Junta Directiva del Col·legi aprove les noves les col·legiacions. Després d’aqueixa aprovació, rebràs el carnet de col·legiat en l’adreça proporcionada.

El teu número de col·legiat és únic i intransferible.

Quotes

 

Es procedirà al pagament de quotes després d’haver presentat tota la documentació requerida i haver sigut validada per la Secretaria col·legial.

Les quotes col·legials són les següents:

  • Quota d’Incorporació: 120,20 €.
  • Quotes Col·legials: 58,50 € trimestrals (Serà proporcional als mesos del trimestre des de la col·legiació aprovada per la Junta Directiva).

Compte bancari del Col·legi de Metges d’Alacant: ES14 0081 0180 7300 0149 9153

A partir de l’1 de gener de 2012 se suprimeix la quota d’alta entre trasllats de col·legiats de la Comunitat Valenciana.

S’amplia en 5 anys el temps perquè els facultatius que hagueren estat col·legiats en el Col·legi d’Alacant no abonen quota d’entrada en recol·legiar-se.

¿Qué quieres encontrar?