En el Col·legi de Metges d’Alacant, se situa el Palau de Congressos d’Alacant el qual disposa de més de 20 sales, destacant l’Auditori Principal que té una capacitat de 606 butaques. Totes les seues sales estan dotades amb l’última tecnologia en imatge i so. En totes les plantes a més de les sales es poden trobar espais diàfans on desenvolupar qualsevol exposició comercial o oferir un còctel o servei de café.

Disposa de muntacàrregues amb accés a les quatre plantes des del carrer i diversos magatzems per a la recepció de mercaderia a més del pàrquing públic i d’un espai per a la recepció de congressistes i lliurament de documentació, zona d’oficines per a la ubicació d’una completa secretaria tècnica així com espai per a vestuari. Així mateix, té adjunt a l’auditori una sala VIP amb accés directe a l’escenari.

Enfront de la recepció, se situat un gran videowall per a la informació actualitzada on els assistents podran tindre informació detallada de cada esdeveniment.

Entre els molts serveis que oferim, cal destacar que disposem de restaurant i cafeteria, propis, «El Bisturí», que disposa d’una àmplia terrassa, gestionat de la mà de l’empresa Qlinaria així com un implant de Viatges El Corte Inglés.

Col·legiat

Per ser col·legiat en el nostre Col·legi, les sales de COMA estan a la vostra disposició per a l’organització d’esdeveniments, congressos i reunions que necessiteu. A més, en cas de precisar de les instal·lacions del Palau disposeu de descomptes especials.

¿Qué quieres encontrar?