El Col·legi Oficial de Metges d’Alacant (COMA) col·legiarà de manera gratuïta als metges voluntaris inscrits en la plataforma de la Conselleria de Sanitat i que s’incorporen als serveis sanitaris per a combatre la pandèmia del COVID-19. Els professionals hauran de presentar el contracte de treball.

A més, en coordinació amb l’asseguradora col·legial Semeco-Howden, i després de l’acord amb Sham (mútua asseguradora especialista en el sector sanitari i sociosanitari), es cobrirà gratuïtament l’assegurança de Responsabilitat Civil Professional.

Aquesta cobertura s’aplicarà als metges voluntaris que no estiguen emparats per segur de RCP i de manera temporal durant el temps que dure la crisi. Amb aquesta mesura quedaran cobertes possibles reclamacions contra el professional en el seu exercici, conforme a unes condicions especials específicament establides.

El Col·legi Oficial de Metges d’Alacant agraeix el gran esforç i la col·laboració de les asseguradores per a lluitar contra el coronavirus així com de tots els professionals que s’estan posant en contacte amb la institució col·legial per a oferir la seua ajuda i reforçar els serveis.

¿Qué quieres encontrar?